Прескокни врски
Explore
Drag

Тука сме за вас.

  • Почетна
  • За Демир Капија
  • Надлежности на општината
  • E-Општина
  • Јавни набавки
  • Kонтакт
  • Вести

kontakt@opstinademirkapija.gov.mk
opstinadk@yahoo.com

Демир Капија

Ул. 11 Oктомври бб

+389 43 364 100

Искуството на овој вебсајт е овозможено со колачиња. За добро искуство ве молиме да ги прафатите колачињата.
mk_MKMacedonian
Skip to content