Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?


Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
Да
238  60.1%
Не
152  38.4%

Број на гласачи  :  396
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Четврток, 06 Септември 2018 12:41

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер