Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?


Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
Да
229  60.4%
Не
144  38%

Number of Voters  :  379
First Vote  :  Monday, 09 October 2006 13:01
Last Vote  :  Tuesday, 14 November 2017 13:47
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner