Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаОпштински органиMunicipality councilСедници на советот

Одржана десетата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Print
 • E-mail
There are no translations available.

sovet 10Советот на општина Демир Капија вчера ја одржаа десетата по ред редовна седница на која се водеше расправа по десет точки од дневниот ред.Седницата ја отвори и ја водеше преседавачот на советот Петар Мојсов.

 

Одржана осмата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Print
 • E-mail
There are no translations available.

osma sednicaВчера Советот на општината Демир Капија ја одржа осмата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по 26 точки од дневниот ред.

 

Одржана седмата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Print
 • E-mail
There are no translations available.

8 sednicaВчера советот на општината Демир Капија ја одржа седмата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по осум точки од дневниот ред.

 

Одржана шеста седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Print
 • E-mail
There are no translations available.

sesta sednicaСоветот на општината Демир Капија ја одржаа шестата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по 26 точки од дневниот ред.

 

Page 1 of 2

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner