Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ЈКП БОШАВА Демир Капија

Подобрување на комуналната хигиена во градот

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

kantiНеодамна во Јапонската канцеларија за врски во Скопје, градоначалникот Трајче Димитриев со претставникот на јапонската амбасада Наојоши Јонејама потпишаа договор за грант од Програмата за подршка на мали проекти при Владата на Јапонија.

Повеќе...

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер