Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ЈКП БОШАВА Демир Капија

Подобрување на комуналната хигиена во градот

  • PDF
  • Print
  • E-mail
There are no translations available.

kantiНеодамна во Јапонската канцеларија за врски во Скопје, градоначалникот Трајче Димитриев со претставникот на јапонската амбасада Наојоши Јонејама потпишаа договор за грант од Програмата за подршка на мали проекти при Владата на Јапонија.

Read more...

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner