Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ЈОУДГ БОРИС ТРАЈКОВСКИ Демир Капија

Новогодишни пакетчиња за децата од детската градинка

  • PDF
  • Print
  • E-mail
There are no translations available.

paketcinjaВо детската градинка Борис Трајковски во Демир Капија по повод новогодишните празници се одржа приредба на која дечињата се претставија со неколку музички точки,

Read more...

 
There are no translations available.

Маскембал во детската градинка „Борис Трајковски“

 

Page 1 of 2

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner