Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Слободен пристап на информации од јавен карактер

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

Слободен пристап на информации од јавен карактер

 

Согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер ("Службен весник на РМ" бр.13/2006, 86/08, 6/10) Општина Демир Капија е имател на  информации од јавен карактер.

 

Врз основа на член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, Општина Демир Капија  за службено лице кое ќе посредува при остварувањето на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер го определува  државниот службеник:

 

 

Сузана Крстова

Општина Демир Капија

ул.11-ти Октомври бб

1442 Демир Капија, Р.Македонија

тел. (043) 364 100

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

Барање за пристап на информации од јавен карактер

Жалба

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер