Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаМапа на сајтот

О П Ш Т И Н А     Д Е М И Р      К А П И Ј А

ОДЕЛЕНИЕ ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ


ПРОГРАМА ЗА РАБОТА 2012 ГОДИНА

(погледнете ја програмата за работа 2012)

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА 2013 ГОДИНА

(програма за работа за Локален Економски Развој за 2013)

(програма за Меѓуопштинска соработка за 2013)

(програма за развој во туризмот за 2013)

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер