Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаLocal economic developmentПрограми
There are no translations available.

О П Ш Т И Н А     Д Е М И Р      К А П И Ј А

ОДЕЛЕНИЕ ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ


ПРОГРАМА ЗА РАБОТА 2012 ГОДИНА

(погледнете ја програмата за работа 2012)

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА 2013 ГОДИНА

(програма за работа за Локален Економски Развој за 2013)

(програма за Меѓуопштинска соработка за 2013)

(програма за развој во туризмот за 2013)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner