Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаLocal economic developmentТековни проекти
  • PDF
  • Print
There are no translations available.

Тековни проекти

 

ПРОЕКТ:

Афирмација на Демир Капија преку одржлив развој на туризмот за подобрување на социоекономската состојба на локалното население“ 
во рамките на ПРОГРАМАТА ОПШТИНСКО – КОРИСНА РАБОТА и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), а поддржана од Влада на Р. Македонија;


ПРОЕКТ:

„ЦЕНЕТ“ Oд програмата на ИПА за прекугранична соработка;

 


ПРОЕКТ:

Иницијатива за изградба на акумулација „Дошница“ со мелиоративна, комунална и енергетска ефикасност;


ПРОЕКТ:

Осветлување на центарот на Демир Капија со стилизирани канделабри и поставување на лед светилки;


 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner