Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаОпштински органиMunicipality councilСоставСостав 2013 - 2017
There are no translations available.

 

Советнички состав 2013-2017


 

1234

1. Петар Мојсов – Претседател на Совет

2. Александар Галапчев

3. Зоран Стојанов

4. Блага Шопова

5. Моника Ефремова

6. Ерџан Копов

7. Менча Николова

8. Лазар Петров

9. Ленче Недева

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner