Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ: НОВ РОК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДИВОГРАДБИ

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

 

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер