Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Започна реализацијата на активностите од проектот ``Афирмација на Демир Капија``

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

Од денес започна реализацијата на активностите од проектот "Афирмација на Демир Капија преку одржлив развој на туризмот за подобрување на социоекономската состојба на локалното население" во рамките на ПРОГРАМАТА ОПШТИНСКО – КОРИСНА РАБОТА и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), а поддржана од Влада на Р. Македонија. Избраните кандидати на 30.05.2014 година ги потпишаа Договорите за нивниот работен ангажман кој ќе трае шест месеци со почеток од 02.06.2014 година до 30.11.2014 година. Целта на овој проект е изработка на Туристички Информатор за Демир Капија.

rsz opstinsko korisna rabota

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер