Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одбележан Христијанскиот празник Свети Никола во село Клисура

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

klisura 2014

Воедно во тек е и изработката на урбанистички план за село Клисура со финансиски средства од Агенцијата за финансиска подршка, како и подготовка на основен проект за етно село Клисура со финансиски средства од Програмата за регионален развој ГИЗ РЕД и средства од страна на општина Демир Капија. Со нивната изработка ќе се овозможи основа за привлекување на инвеститори како и за развој на руралниот туризам.

 


 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер