Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одбележан Христијанскиот празник Свети Никола во село Клисура

  • PDF
  • Print
  • E-mail

klisura 2014

Воедно во тек е и изработката на урбанистички план за село Клисура со финансиски средства од Агенцијата за финансиска подршка, како и подготовка на основен проект за етно село Клисура со финансиски средства од Програмата за регионален развој ГИЗ РЕД и средства од страна на општина Демир Капија. Со нивната изработка ќе се овозможи основа за привлекување на инвеститори како и за развој на руралниот туризам.

 


 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner