Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ПРОГРАМА ЗА ОПШТИНСКО - КОРИСНА РАБОТА

  • PDF
  • Print
  • E-mail

 

Општина Демир Капија во соработка со Агенцијата за вработување и Програмата за развој на Обединетите нации – УНДП склучија договор за спроведување на активности од програмата Општинско – корисна работа во рамките на проектот промовирање на одржливи вработувања III и подршка на Владата во спроведување на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување 2014 година. 
Општина Демир Капија во соработка со партнер институцијата Дом на култура Демир Капија има за цел, преку имплементирање на проектот „Афирмација на Демир Капија преку одржлив развој на туризмот за подобрување на социоекономската состојба на локалното население“ да изработи туристички информатор за Демир Капија.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner