Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ПРОГРАМА ЗА ОПШТИНСКО - КОРИСНА РАБОТА

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

Општина Демир Капија во соработка со Агенцијата за вработување и Програмата за развој на Обединетите нации – УНДП склучија договор за спроведување на активности од програмата Општинско – корисна работа во рамките на проектот промовирање на одржливи вработувања III и подршка на Владата во спроведување на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување 2014 година. 
Општина Демир Капија во соработка со партнер институцијата Дом на култура Демир Капија има за цел, преку имплементирање на проектот „Афирмација на Демир Капија преку одржлив развој на туризмот за подобрување на социоекономската состојба на локалното население“ да изработи туристички информатор за Демир Капија.

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер