Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаАрхива

ОБЈАВА 01/2014 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

ОБЈАВА 01/2014 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер