Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Новогодишни пакетчиња за децата од детската градинка

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

paketcinja

Во детската градинка Борис Трајковски во Демир Капија по повод новогодишните празници се одржа приредба на која дечињата се претставија со неколку музички точки,а ја изведоа и сказната дедо мраз со внуците кај нас.На приредбата беа присутни градоначалникот Трајче Димитриев и други поканети гости.По завршувањето на приредбата дечињата беа пријатно изненадени од новогодишните подароци кои ги добија од градоначалникот Трајче Димитриев и господин Диме Кукоски од Скопје.

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер