Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаАрхива

ОБЈАВА 03/2013 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

ОБЈАВА 03/201за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер