Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаАрхива

Осми семинар од проектот ЦЕНЕТ

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

Викендот во просториите на ООУ „Димче Ангелов Габерот“ во Демир Капија се одржа осмиот семинар од проектот ЦЕНЕТ – Центар за едукација и вмрежување во туризмот. Предавањата на семинарот со тема Онлајн продажба на туристички производ ги одржа Проф. Цветко Андреески. Со цел за развојот во туризмот од страна на професорот беа презентирани нови можности за онлајн промовирање на туристички производи преку најразлични системи кои ги нудат новите технологии за промоција на одредени туристички дестинации и туристички производи.


 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер