Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаАрхива

Се одржаа шестиот и седмиот семинар од проектот Ценет

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

20.05.2013

Викендот во просториите на општинското основно училиште „Димче Ангелов Габерот“ во Демир Капија се одржаа шестиот и седмиот семинар од проектот Ценет. Предавањата на семинарот „Проектен циклус“ ги одржаа М-р. Зоран Велковски и Проф. Нинко Костовски, додека на семинарот на тема „Маркетинг и промоција“експертот за туризам Зоран Николовски. На овие тридневни семинари присуство зема администрацијата, бизнис секторот и локалното население.

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер