Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаАрхива

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЛИЦА ЗА ОБУКИ

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЛИЦА ЗА ШЕСТИОТ И СЕДМИОТ СЕМИНАР

ОД ПРОЕКТОТ ЦЕНЕТ

Во состав на проектот ЦЕНЕТ (Центар за едукација и вмрежување во туризамот) предвидени се 8 бесплатни обуки на локалното население и вклучените во бизнис секторот кои се заинтересирани за едукација во областа на туризмот. Обуките веќе започнаа да се спроведуваат во општина Демир Капија.

Шестиот и седмиот (семинар) ќе се одржат од 17/05/2013 до 19/05/2013

Темите на обуките ќе бидат:

· Проектен циклус – М-р. Зоран Велковски

· Маркетинг и промоција – Зоран Николов

Сите заинтересирани можат да се пријават најкасно до 16.05.2013 (четврток) во просториите на општина Демир Капија или на Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Контакт за прашања или  дополнителни  информации:

Тел: 043 364 100;  043 364 104

Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер