Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Примери на документи

 • PDF
 • Print
There are no translations available.

Тука можете да ги преземете потребните примери кои се однесуваат на заедница на сопственици на посебни делови, согласно Законот за домување


 1. Соопштение за Собир на сопственици (.pdf)
 2. Покана за Собир на сопственици (.pdf)
 3. Одлука за основање на Заедница (.pdf)
 4. Одлука за донесување на Статут (.pdf)
 5. Статут на Заедница на сопственици (.pdf)
 6. Записник од Собир насопственици (.pdf)
 7. Договор за взаемни односи (.pdf)
 8. План за одржување (.pdf)
 9. Правилник за нормите и стандардите за домување во станбени згради
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
 
There are no translations available.

Banner
Banner
There are no translations available.

PUBLIC ENTITY

There are no translations available.

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner